Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men vi andas fortfarande samma luft.

stirrar på väggen
som om ögon kunde trolla bort
murverket mellan oss




Fri vers av thyme
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-17 00:28



Bookmark and Share


  Line W
Snyggt!
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme