Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminin

Just du kom därifrån
även om du kallar henne råtta eller nazist
är du just skapad av henne feminin

Du stoppar din buk full med hennes gåvor
men du kallar henne för satan
du går på Moder Jords hud
med ditt sinne fullt av hat till henne
du springer efter småflickor
ditt gamla spektakel
anser dig själv som cool

Jag invokerar att just du
får ett möte med hennes urkraft
inom snarast









Fri vers av Elwania
Läst 655 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-17 10:49



Bookmark and Share


  Elwania
Hon är den som brukar bli dömd av dom sk heliga
2011-08-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
Vi allom må dömas utav Henne.
2011-08-21

    ej medlem längre
Förvisso!
Ingen sober människa kan väl motsäga moderskraften?
Tyvärr har många missat hanens psykologi,fast det är ju inte så underligt i vår stadskultur måhända?

Varifrån jag kommer är dock en biologiskt/filosofiskt svår fråga!
2011-07-27

  Ninananonia VIP
Mäktig! :I
Gillar!
2011-06-05

    ej medlem längre
Mäktigkrafter mullrande

och

jag ser Elwan

Harrllitt! :-)
2011-06-05

  Järnkatten
Bra skrivet, lille Lazze är så vilsen, må Freja visa honom vägen, duktigt med stjärtklappar kanske exorcerar hans demoner ;)...
2011-05-19

    Ava He
En ödmjukhet och tacksamhet i hjärtat till Gudinnan
för all den kärlek som hon dagligen sänder oss
Jag hoppas att den person smäda henne
får känna på hennes kraft
2011-05-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så är det, så sker det,
2011-05-18

  Jan Widströmer VIP
Den kvinnliga aspekten av gudomen - Gaia urmodern - och respekten för livet genom henne är härmed apostroferad. Respektera livet- och Kvinnan som är nära livet, då hon bär det.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania