Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bloddans

Mina andetag,
flåsande, snart
ger de upp
och lämnar mig kvar
om jag slutar,
stannar och
tystnar
kommer lungorna inte längre att bära mig
fötterna att vika sig

(asfalten mot min kind varm men förrädisk, jag vet)

så jag
dansar på blödande fötter
ett litet tag till




Fri vers av Nikatta
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-17 20:07



Bookmark and Share


  cilax VIP
diktarjaget kämpar för att hålla ihop om det så vare med dans på blödande fötter ( på krossat glas) eller med skrik som i en följande dikt. Inga medel uteslutna. Känslan är starkt förmedlad
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta