Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord är ett substitut till liv... inget liv = en satans mängd ord utan innehåll.. liv = färre ord, men mer innehåll... stämmer i alla fall för mig... men det kanske handlar mer om koncentrationen av liv. detta är dock bara ogrundade gissningar...


intern korrespondens

- hej du...

- ja, hej på dig du... kan du ge mig den där du vet, den där prylen man använder för att göra den där grejen med den där... hmm... saken... den rosa, ja... den med bitmärken...

- ... vad gör du? det ser ut som ett stort hjul... eller kanske ett ägg... en platinumpläterad duva?

- nej, nej din... ja, vad du nu är... ser du inte? det är en komplett meningslös text.

- ja, nu ser jag.. eller, nej... vänta, det ser er ut som en hög med bokstäver... samlade i långa rader... formandes ord... en hel massa onödiga punkter och... varför sitter det en yxa i skärmen? ... är det där blod?

- ja, bläcket tog slut... tänkte jag skulle vara lite ekonomisk och använda mitt blod... men jag kunde inte se hur jag skulle få in det i skärmen... det svarar också på frågan du hade om yxan...

- jo, det gör det nog... vänta lite nu... är du verkligen så fullständigt felkopplad i huvudsvålen? alla vet ju att man måste använda stor bokstav i början på meningar, och bara en enda punkt i slutet... och tankestreck... varför?

- jo jag vet, men mina ursäkter ökade till en sådan grad att jag nästan höll på att smälla av... jag måste ha någonting att ursäkta... dumma felstavningarna som aldrig kommer till skott... jag känner mig som ett litet, ludet djur med svans och parasiter...

- så det du tror att du förklarar är då att...?

- ord måste ut... dumma fingrar hittar bara meningslöst idiotiska saker att tjafsa om... huvudet tomt... hjärta, dött... mening? idiotisk...

- ja, ok... det kan nog alla hålla med om.... men varför yxan?

- det kändes rätt... som en varm kofta på midsommar... fullständigt idiotiskt... men ändå ganska varmt och svettskapande... lite perverst på ett icke-sexuellt sätt... utöver detta finns där inga godtagbara skäl... ok, jag missade... den skulle suttit i huvudet...

- det förklarar saken... ska vi avsluta här?

- det vore vansinnigt, en text utan innehåll med innehåll och avslut utan en ytlig liten plattityd... vansinne...

- solen värmer, ibland för mycket... snart brinner väl hela jorden upp...

- nej... idiot... vi smälter ner... inte upp...

- jag... ähh, jag ger upp...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen