Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild

En stenig strand ligger öde mellan mig och huset.
Jag har bara ögon för havet.
Du har ögon för både stranden,
ryggtavlan och havet.
Det finns inte något sådant som en brösttavla.
Förstår du inte att om jag vänder mig om så går konstverket sönder.
Så går våran dröm sönder.




Fri vers av Joel Munther
Läst 667 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-17 20:24



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
En fullkomligt laddad ögonblicksbild bjuder du på dessutom i den här texten. Jag tycker om den. Men nu har jag några invändningar igen;

"Det finns inte något sådant som en brösttavla," Ta bort kommat och dit med en punkt istället, mer effektfullt. Och kanske ska du ändra "Så" i sista raden till "Då"?

Vacker som helhet i alla fall.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther