Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en återanvänd titel

Alla ord jag försöker sätta ihop till meningar känns som upprepningar,
kopior av någonting jag läst, hört eller sett om och om igen.

Har allt verkligen redan skrivits,
eller har min fantasi kanske gått och dött?

Det är både intressant och ganska skrämmande att tänka på,
alla dessa ord i alla dessa kombinationer.

Samma ord som bygger upp ett kärleksbrev
kan användas att konstruera en låneansökan.
Inte i samma följd kanske, inte i samma böjningar,
men i grunden, samma ord.
Inte alla ord kanske, men många.
Kära banktjänstemannagubben min... låter inte så dumt.

Äsch, du förstår nog vad jag menar...

Jag upprepar mig, ofta och mycket,
min fantasi är lite rostig... ja ok, full med hål...
men jag undrar om det spelar någon roll.

Alla ord är skrivna,
alla olika kombinationer av ord är säkert skrivna de med.
Men jag är tveksam till att alla kombinationer
av kombinationer av ord är skrivna.

(plats för avslut)

Ursäkta, jag talar med mig själv igen.
Det kommer nog också upprepas...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-05-17 20:46



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
känner igen mig :) men det är nog för att mitt hjärta många gånger har upplevt dig du ni dom om om igen
lysande skrivit :)
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen