Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murbräcka

Du sa att du var blyg
att du behövde riva några murar
innan du skulle våga

Det fixar sig, sa jag

Jag har en murbräcka




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-17 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna gillade jag skarpt. Så det så. Tänker inte ens säga varför.
2011-05-18

  Nattsuddan
Hahaha, så brutalt på nåt vis. Oerhört dräpande. Jag gillar den. =D
2011-05-17

  Minkki VIP
Det låter som en sann historia ur livet ;-) Mångas sanna historia...
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden