Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori


Jag dansade hela natten
Så stark i dina kravlösa armar
Jag smakade salt och xider
Och var den sötaste flickan du mött
Du smakade champagne och cigaretter
Jag är yr och illamående ännu

Jag undrar om det beror på dig eller spriten?




Fri vers av Veronica.
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-12-26 22:46



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Denhär var riktigt bra :D
2005-12-28

  kärleksbarn
åh
den här gillade jag!

lyckokänslan, och sen tveksamheten efteråt...jättebra!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.