Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser solen i dig.

Min kärlek för dig
Har gjort mig
Sinnesförvirrad.

Det enda som är
Solklart är att
Jag inte kan sluta
Älska dig.

Jag vill inte
Sluta att
Älska dig.




Fri vers av E.Wernram
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram