Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskefänge

 

 

Vi kastar våra nät

återigen

och åter


Jag fångar dig

i mina garn

låter mig fångas

för att jag vill


I fångsten

krusar

livet


vattenytan



Som om den behövde krusas.




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 20:51



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
ytan är spänningen, livskraften och det sköraste
som darrar när vi låter oss fångas om igen!
Fint!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso