Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny dag...ett nytt jag


Yrvaken morgon




Yrvaken morgon,

båd solen och jag
gnuggar ögonen

några regndroppar
har dröjt sig kvar i
björken

löven leker morgongymnastik

jag får sällskap
till morgonkaffet
av trasten som sjunger upp sig.

Dagen är pånyttfödd

Vem blir jag i dag?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-18 06:48



Bookmark and Share


  Amari
Vilken härlig bild!
Vill vara där!
Där löven leker morgongymnastik.
Vilken underbar replik!
2015-08-24

  Knickedick
Jag brukar vara densamma
2011-08-16

  Linda CH VIP
Vackert naturskönt och tänkvärt! Snyggt.
2011-06-13

  Anita Brännström VIP
Du beskriver så bra ....så jag ser allt i bilder...det är såååå bra
Anita
2011-06-11

    ej medlem längre
Måste nog bli en lekfull dag med denna start!
2011-05-21

  Vindhjärta
Vilken härlig beskrivning om morgonen. Med den här hyllningen få jag känslan man har på morgonen nu när det äntligen börjar bli ljust ute och våren närmar sig. Bara positivitet!
2011-05-20

  Vindhjärta
Vilken härlig beskrivning om morgonen. Med den här hyllningen få jag känslan man har på morgonen nu när det äntligen börjar bli ljust ute och våren närmar sig. Bara positivitet!
2011-05-20

    Annika B
Underbart, du sätter ord precis på hur det kändes att vakna upp idag och öppna dörren ut till försommaren!
2011-05-18

  NiklasB
sista raden manar till eftertanke (för mig)
2011-05-18

    ej medlem längre
Som ett gott kaffe, är denna dikten en härlig kärleksförklaring till en morgonstund
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP