Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvita stumma bilder

Känner en svidande känsla i
magen, något är väldigt fel
Mitt hjärta är kallt och sitter
inte längre på sin rätta plats

Men det har det inte gjort
sedan allt blev upp och ner
Lever i en värld med svartvita
orörliga stumma kalla bilder

Har fått uppleva färger ibland,
men det är längesedan nu
Fått höra den där varma rösten
som gör mig så harmonisk

Längtar mer än någonsin efter
en liten stund av äkta lycka
Jag begär inget mer än så,
bara få känna att jag lever

En liten stund...




Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 544 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-18 08:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt i närvaron av förändringar, det som tar mig mest är: "bara få känna att jag lever" Starkt
2016-05-26

  mickech
Jag begär inget mer än så, bara få känna att jag lever.....dessa rader rymmer så mycket längtan. Mycket bra text! Bokmärkes
2011-06-10

    Benjamin Gullbing
Den var också helt fantastisk<3 Jättehärlig att läsa!
2011-05-22

    Ken Cassel
Men följ med mig och min styvdotter då, Emme
nästa helg på Gröna Lund, här Stockholm
Lördagen den 28 Maj
Hi Hi
Du är så välkommen!
Och kanske du då bara för en liten stund kan glömma alla sorger och besvär!
:)

Kram på dig!

Ken
2011-05-18

  Zelogath
Visst lever vi alla för den stund
Där man äntligen får leva i anden
Tack vare den man älskar
Som en rad ur min favoritlåt
Från en grekisk man
"Du gav färg åt mitt annars svartvita liv"
Jag tänker på den när jag läser din text
Och det är vackert

Applåd!
2011-05-18

    Niklas H
små krav, ack så stora och ibland avlägsna. bra skrivet!
2011-05-18

  Julio VIP
hårt och mörkt...., och man förstår denna längtan efter någon/något som kanske kan lyfta upp
2011-05-18

    ej medlem längre
Poeten som skriver lever i och med orden i dikten, och det upplevda, eller sagda, är så stort och vackert att, det är ett maosoleum av insikt
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme