Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till RosieLoveHeart


Amatören

Är inte vi alla bara det vi är.

Ett unikum!

Ett unikt system med vackra nyanser
och det vi gör speglar sig i orden vi skriver.

Som du och ditt unikum,
med vackra nyanser
i dina ord.

Ord av skönhet och en
skönhet du är;
där bakom alltet.

Där bakom ser jag
dig för den du är.

Ett unikum;

en vacker kulör.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 00:48



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
men å så söt , en dikt till Mig bara mig , galet underbart ju å en sån fin dikt det är , love it , måste vara den bästa på poet ever , kärlek åt ditt håll ååååå TACK TACK TACK
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren