Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och fägring stor

Kom till mig,
skänk mitt hjärta lycka.
Blunda, se den inre bild minnen skapat
ur en tid bara vi minns.

Öppna upp sinnet, låt själens mörka
vrå öppnas, finn ljusets strålar inom ditt
arma rum.

Sänk dig under ytan, fånga en fisk med
handen, känn styrkan då stjärtfenan
piskas hårt under vattenytan.

Dyk djupt, simma långt innan du söker
ytan igen. Djupa andetag då syre når lungorna.
Frihet under vattenytan ger lyckorop
då stranden nås.

Sena sommarnätter lockar hjärtans lekar.
Hungern river då åtrån vältrar sig i dofternas
paradis.
Grönskans oaser fångar upp prunkande små
blomsterängar.
Sakta öppnas kärlekslekens stund då
hungriga läppar når varann under ekens svajande
lövverk.




Fri vers av Filosofen2
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 15:37



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket vackert.
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2