Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Vatten


Det drunknar svart
vatten i mina ögon
Kanske är jag före min tid

eller kanske

Tappad av en livmoder
på vägen till mitt riktiga hem
Ingen tror mina signaler ekar
mellan golvet och mattan
Att min hud rasar
Tappar bort mig själv
Stryker mitt skinn
Skär ut vingar av mitt kött
Då ord inte kan skapa vingar

Sagan är kanske sann
En död
gör en berömd


Brist på organ
samvete

Blev jag transplanterad med mörker
Fylldes med alkohol
när vattnet i min kropp hade tagit självmord

Mina vener tappade sina barn
Hade ingen chans att föröka sig

eller

Bilda nät
runt staden i min bröstkorg

Säg mig varför vill du att jag aldrig ska dö?

Varför du alltid landar i tid

För jag hånglar med tidens tankar
Runkar av djävulens självbild

Svart vatten
drunknar
innan det dyker

För i min kropp finns ingen strand

Skärvor blöder på golvet
Du fiende
Ta en till titt på mig

Varför frågar du om jag lever

När vi båda drunknar?

Skymningen slöjor har redan erkänt
Du är bara kanten av mitt hjärta

Berusad av rakbladens sång

Det regnar smuts
Varje tanke bryter ner sig själv i mitt huvud
Åren lever på väggen

Knyt mitt rep en gång till


Vispa upp mig medan jag fortfarande lever efter varje död

för att dö igen

För när svart vatten drunknar


Kommer bara en saga finnas kvar.













Fri vers av svarta ängeln
Läst 444 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-19 19:06



Bookmark and Share


  Maromantic
"Skär ut vingar av mitt kött" Älskar denna mening. Den är som ett knytnävslag rakt i mellangärdet.
2011-11-08

    Herr Ångest
Du lyckas hitta de där mörka nyckelorden som skapar en speciell mörk stämning, en stämning jag bara ryser av. Bra skrivet!
2011-05-23

    Johnjohn
Du väcker tankar och känslor med din poesi....
du gör det så bra, det berör!
2011-05-20

  M.A.J.R
En djup text måste jag säga
Jag finner inspiration
Läste rad efter rad tycker att du har en bra text här
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln