Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen

Lars Winnerbäck når mina öron.
Budskapet öppnar hjärtats rum, stannar där
utan biljett mot horisonten.

Första kontakten med denna sångare
var för några år sen, då jag brutit från en
kille, som idag är min bästa vän.

Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen
heter denna skivan jag lyssnar på.
En underbar text, för en lyssnare som jag.

Då jag var i Ystad gick jag mina snabba rundor
med Lars Winnerbäck i mina öron. Hans musik öppnar
mitt hjärta, själ, längtan inför något jag inte känner
till idag.





Fri vers av Filosofen2
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musik öppnar upp så mycket...
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2