Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angelägenheter

 

svimmningsanfall i hallen

lunginflammation, penicillin

vägra bli sjukskriven

på grund av PLIKTEN

 

innan dess hjärnskakning och rakbladen

i minimala badrum;

akuten, dropp på obestämd framtid

dödsångest och enad splittrad familj

 

är detta livet?

att pendla mellan av/på

utan att passera gå

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 09:47



Bookmark and Share


  Dan Linder
in i mörkret... men det sjunger och svänger om ljudrimmen :-)
Så. Imponerad.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S