Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siesta

ljusa sommarsång
surrande från rum till rum
flugans melodi




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-20 17:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mkt fin
2011-05-21

  Gunnel Eriksson VIP
Exemplarisk äkta haiku.
2011-05-21

    ej medlem längre
Ibland kan en flugas surrande låta riktigt angenämt ...
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP