Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturens skattkista

 

 

molnen döper dalarna vita

 

korpvingar seglar med uppvindar

 

lönnlöv i virveldans

 

och

 

solskensfrukter mogna att plockas

 

 

 

lyckans öga ser små ting klart

 

 

 

mina fickor fylls av naturens skatter

ekollon

nyponkvistar

hasselnötter och kastanjer

 

jag vill ha utomhus inomhus

så att jag kan glädjas 

över det lilla i det stora




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 514 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-12 08:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
naturalia de luxe
2012-08-23

  Lars E Jönsson
En naturbegåvnings text, applåd
2011-10-17

  Nina Nightwish
Härlig text:)
2011-10-14

  Linda CH VIP
En härlig text skriven med tacksamhet inför livet!
2011-10-14

  LenaJohansson VIP
jättefin text
2011-10-14

  Ex¤animo
underbar text... varje ord för sig :-)
2011-10-12

  Järnkatten
Så vackert, denna text har magi...
2011-10-12

    ADI Nehlin
underbart...
2011-10-12

  Anna*
Underbara formuleringar rakt igenom och höstskatter är fina inomhus =0)
2011-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är en rikedom att kunna göra det.
Och ingen kan ta den ifrån en.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson