Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens vilda kärleksdans med vågorna

Sommarens underbara bris når hela
landet.
Äntligen linne, korta kjolar och shorts.
Underbart med bikini då stranden hägrar.

Endast handduken under, sträcka ut sig,
låta strålarna nå hudens bara delar.
Svalka sig i havets vilda vågor dagarna då
hettan pärlar längs kroppens delar.

Hemgång då solen gått ner, vilar ut till nästa
dag vid strandens livliga solande.
Solstolar lämnar sakta stranden tills den
åter står tom.

Unga människor intar den åt sina grillpartyn,
vilda lekar både på stranden och i havets underbara
vågor.

Tidigt nästa dag intar solande människor strandens alla
hörn. Musik spelas olika ställen. Mummel hörs från platserna
alla valt.

Sommarens underbara månader njuts fullt ut.
Så glad jag kan sitta i solens starka strålar
utan någon risk för skada på min hud.
Längtan efter vilda lekar i havet, dans simmande
mot land från bryggan.
Kunna sträcka upp armarna mot himlen innan
jag skrikande springer ut mot havets
omfamnande vågor.




Fri vers av Filosofen2
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-20 20:06



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Yippie!
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2