Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mikrofån


Kollar bara om mikrofonen är på



På Södermalm klär man sig i svart mörkblått grått eller brunt



Det är så de gamla
intellektuella konstnärerna och
djupa författare är klädda nämligen

I gamla svartvita fotografier




Fri vers av Bodha*
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 22:47



Bookmark and Share


  Pimsan Ivarsson
Jag förstår din tanke
och det är roligt hur du juxtaposerar
klädsel med det svart vita fotografiet.
dvs...
image överallt,även i konst kretsar.

Men håller inte riktigt med
om att Södermalm är så färglöst...
snarare Östermalm...

me i love södermalm pga färgen
2011-05-20

    Yarissa VIP
Roligt beskrivet!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*