Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade väninna

Vänskapens vackra krans växer de år
jag känt dig.
Vi ses inte så ofta, vi pratar inte så ofta
nu.

Jag vet du har upp över öronen just nu,
jag vet du tänker ofta på mig, som jag på dig.

Jag vill hälsa på dig, lämna denna dikt
med orden.

"Du är en mest underbara vän jag haft.
Du var den enda i denna värld som tog upp
spillrorna från mitt forna liv."

Mitt löfte till dig är inte glömt. Jag kommer
sätta mig ner och skriva mina texter på
vackra papper, binda in dem.
De är bara för dig.

Dina små lyckrop då jag mår bra, då du nästan
faller av stolen av mina ord får mig att
må bra.

Jag saknar dig så min vän, du är mamma till
mina små favoritbarn.
Din lilla flicka lånade jag en dag, visade henne
Selma Lagerlöf.

Jag är så stolt över dig, mig, oss.
Vi har kommit långt.

Tack för du finns. Jag kommer en dag och
hälsar på...




Fri vers av Filosofen2
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2