Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... att komma på den titeln var jobbigare än att skriva... grejen här nere... men det hör inte saken till... ok ska vi köra? Den här sista raden behöver du inte läsa. Det står ingenting av vett här. Läs nu istället...


När slutet är en annan början


Om du skuttar på mina tår
Kan jag sjunga i ditt hjärta

Och dansa på min grav

När du återförenar mig med Moder

Och vattnar mitt gräs så jag slipper törsta


Om du sjunger med mina ögon
Kan jag vada i din själ

Och gläds över min grav

När du återlämnat mig till Moder

Och se mig åter i hennes träd




Fri vers (Fri form) av Bodha*
Läst 352 gånger
Publicerad 2011-05-21 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*