Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Skriket
lämnar mig
liten kvar
liten nu
liten här
ensam
skriker
för mycket

(vad som helst för att fylla ut
denna jävla tystnad)




Fri vers av Nikatta
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta