Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark integritet..

Passa in..
kommer jag aldrig göra
och kanske kan jag då
lätt irritera störa
för jag går min väg
har stark integritet..
ingen ska styra
bara så ni vet..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 1677 gånger och applåderad av 88 personer
Publicerad 2011-05-22 10:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
Du är bäst på att vara Du
de som låter sig störas
saknar inre frid
Vi kan aldrig klättra genom att göra någon annan liten
Alla de som försökt stoppa och kritisera Dig som andra mera "fritänkare" är de som själva skakar (om än omedvetet) i ångest över sina sin låsningar och konventioner..
Det som "stör" är tonen av frihet de saknar - men som de ej kan definiera..
De slår som besinnigslöst för att sänka Dig/oss för att själva klättra..

Faktum är att de sjunker att lägre.
En sann fri själ, hjälper andra att lyfta...

Så välkomna vingar
Vänd Din blick från dessa tungas förbannelser
Välj Dig ring av ljus
2015-07-03

    AgnesKenshin
gillas skarpt!
2014-10-17

  HelenaOd
Exakt! möjligen vägleda men aldrig styra.
2014-07-30

  Connie
Härlig attityd!
2014-03-21

    Upplandspoeten
Grym, härlig inställning!!
2012-09-13

  Hanna Mari Wallin
helt rätt inställning

och så bra skrivet, med kraft som strålar mellan raderna

bravo!!!
2012-01-03

    TheresJ
Sjukt bra
2011-09-12

  marie-helene
Känner igen mig, har otroligt stark integritet själv.
Mycket bra text...
2011-08-31

  Moa Paulsson
härlig text, men varför två punkter lite här och var? det stoppar flytet i läsningen. i övrigt: riktigt fint skrivet!
2011-08-08

  Erik Hall
Riktigt bra skrivet!
2011-07-21

    Tea Alex
Integritet är något jag efterlyser starkt - så sådana här texter får mig att rysa av välbehag!

Applåd direkt!
2011-07-12

  Tomas Brink
Klockrent =)

/ Tomas
2011-06-20

  Bibbi VIP
Jättebra!
2011-05-23

  Osvalds_Dotter VIP
Så himla härligt att höra!
Läsa mena jag ;-)
2011-05-22

  Järnkatten
Klockrent, mycket bra, applåder!
2011-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Däremot har Gud i församlingen satt...
2011-05-22

  Kim VIP
Hm ja detta känner ja lite igen... störig typ kan ja va!
2011-05-22

  lodjuret/seglare VIP
starkt sopa framför egen dörr
o ej lyssna på skitprat från förr
sådan är du i manegen
att du gärna själv gör degen
vilken beskriver den som är du
samt visar du lever i ett 'nu'
2011-05-22

  Samuel E. Rajeus VIP
Verkligen skitbra!
Jag hittar mig själv i dina dikter.

Låt störa lite.
De skitstövlarna tror att de kan ta vem som helst under kontroll genom att skrämmas eller använda sig av härskar teknik.
2011-05-22

    ej medlem längre
Skitbra !
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP