Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätnat


Det var efter att ha beslutat sig för
att ta en paus i shoppingrundan
det hade inträffat
Folkmassan
som ursprungligen hade kommit för att
berätta om ett folktomt kafé
stod nu i en ring runt henne och varnade
titta inte
ta på dig ängar innan du tittar på henne
hon har ögon som tätnat till påfågelfjädrar
men det gick fort
hon behövde inte lida
hann aldrig märka något innan
det var över




Fri vers av Prometeus
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 16:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
ruggiga vibbar. Tät. (kan inte låta bli att tänka på stening)
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus