Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag letar konturer



penseldrag letar konturer
efter det som var
det som försvann
i tunnelbanan mot morgondagen

ljuset har inte kommit än


blankt sinne suddar ut sig själv
genom varje andetag

tick tack

han sluddrar
vid orden
bokstäverna
det som var han

mannen som stammar föddes i natt
han har aldrig stammat förut
men han vill minnas
det gör bara ont


jävligt ont




Fri vers av isabel louise
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-22 17:08



Bookmark and Share


  om en Siri
applåder!
2011-11-17

  filosofian
Sorglig men väldigt bra.
2011-05-22

  cilax VIP
En kvinna letar mening. Dikten berör mig djupt. Det finns vackerheter där som är breathtaking (svenskt ord för det?), t.ex. att den stammande mannen föddes inatt. Wow, han var kanske stammande hela tiden?
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise