Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexig ?





sexiga kvinnor
är det värsta jag vet

de får mig att må illa

rena hela
med parfym

i form av kläder
tingeltangel
och kemi

för tusentals

halvnaket
för vem som helst

utan den sexualitet
de skyltar om

men med ett intensivt hat
mot hela världen

man inte får andas om

t o m
när de sover
måste de klä sig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-22 18:03



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
frågan är om det är manssläktet som rår för att de du beskriver, finns
2011-06-22

  Mats Henricson
även om man, som man då, reagerar, så finns det mycket sanning i det du skriver, dessa utmanande kvinnor ger associationer åt det "prostituerade" hållet, dvs man tror nästan att de säljer sig......åt högstbjudande..
2011-05-24

  Lajos-Toth
Du är helt rätt på det - en liten iakttagelse om dessa "sexiga" kvinnor ar att dom ler aldrig. De kan dra lite konstgjort på munnen men det syns inget i ögonen.

Sexig kommer inifrån! :)
2011-05-24

  Anders Nordlander VIP
fram för det naturliga
2011-05-23

  walborg
Känns som en beskrivning av sexualisering som skydd mot kontakt och relation.
2011-05-23

    Benjamin Gullbing
Väldigt intressanta tankar, och egentligen är väl allt sant...
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP