Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev, njut våga ta livet på allvar!

Nynnar en låt, hör hur ren sången blir
nu när cigaretterna slutat fylla lungorna.
Orkar se framåt mot ny morgondag, utan
pinnen i handen.

Röken formade kroppslukten utan min
uppmärksamhet. Dofterna försvann, smakerna
likaså.
Kan idag inte fatta hur sjukt det var då.

Livet utan cigaretterna formar nu nya ideal
utan dess like.
Planer jag velat genomföra svävar nu framför min
vy.

Drömmar överöser min livsplanering, uppvaktar
hälsans viktiga del.
Växer på nytt, vågar trotsa mina rädslor, genom
smakfulla intressanta mål.

Dofterna fyller nu sinnena, huden ren från allt vad
cigaretten kan ge. Värken nu puts väck, går snabba
steg mot god hälsa i harmonins vackra sång.




Fri vers av Filosofen2
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 18:31



Bookmark and Share


  Anna*
Gratulerar verkligen till att du lyckats sluta röka! ♥ Det gjorde du bra!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2