Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att det var regn

Du vet sötnos
Ibland gör det så sjukt ont
I mig
Ångesten kryper på
Och inte fan kan jag sova heller
Då vill jag inget annat
Än att krypa intill dig
Känna din nakna värme
Prata sådär som vi gör
Om hur konstig världen är
Att det är så svårt att förstå
Att den kan vara så stor och så liten på samma gång
Skratta tillsammans
Kyssa dig
På ett sätt som gör att du förstår
Att det bara är dig jag vill ha
Jag önskar att jag kunde blunda
Ta ett djupt andetag
Och när jag öppnar ögonen igen
Så är du fortfarande kvar
Visst har vi haft nog med skit i våra liv
Både vår egna och andras
Och jag är nästintill dödstrött
På allt som är ledsamt
Jag tänder en cigg
Och lyssnar på regnet
Drar ned röken djupt i lungorna
Och älskling
Jag önskar så

Att det var regn

Som gjort mina kinder våta ikväll




Fri vers av Line W
Läst 518 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-22 20:44



Bookmark and Share


  filosofian
Älskar de två sista raderna.
2011-05-23

  Anna*
Underbar text som säger allt och ännu mer mellan raderna. Applåderar =0)
2011-05-23

  walborg
Ett tilltal som berör mig.
2011-05-23

    ej medlem längre
Finstämt...
2011-05-22

  Mow Dean VIP
det var himla fina rader - som berör.
2011-05-22

  volaille
fint, och jag önskar också vännen .
2011-05-22

  M.A.J.R
En bra text
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W