Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte råd att förlora

Om jag tillät mig själv att bli kär i dig
Så skulle du ha ihjäl mig
Ja, inte handgripligen
Eller ens med flit
Men jag vet
Att jag skulle dö
Om du inte älskade mig tillbaka
Jag kan inte investera mer än jag har råd att förlora
Och mitt liv
Är för mycket värt

I alla fall

Precis. Just. Nu.




Fri vers av Line W
Läst 632 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 12:05



Bookmark and Share


  volaille
känner igen mig så mycket .. bra skrivet
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W