Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda danser med Näckens lek

Inatt jag dansar naken med näckens vilda sång,
då vatten lockar utan någon hum.
Snurrar vid bäckens kant utan någon sans,
det enda jag vet kan vara denna sång.

Grässtrån killar min fot, så fnitter nu Näcken når.
Näsa lång, sittandes kvar spelar han vilt så jag
faller ner.

Vattnet fångar upp min kropp, svingar mig
med vattenrep. Utan kamp jag slungas ner
mot undervattens land.




Fri vers av Filosofen2
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2