Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötnos, inga droger kommer funka

Du kan röka vad du vill
Ta all världens jävla piller
Stoppa i dig alla droger du får tag på

Men innerst inne
Vet du lika väl som jag

Att du kommer fan aldrig må så bra



Som du gjorde med mig




Fri vers av Line W
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-23 20:04



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Sanningens rader. Bra skrivet :)
2011-06-24

    Vittra
Åh, den högg till. Applåder fina du!
2011-05-28

  TjejenSomGråterTyst
Bra skrivet :*
2011-05-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
amour - den enda naturliga drogen
2011-05-23

  M.A.J.R
Wow det var en riktgt bra text
=)
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W