Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför gråta när ingen gråt finns
Varför skratta när inget skratt finns
Varför glädjas när ingen glädje finns
Varför leva när inget leva finns
Varför finnas när inget finns




Fri vers av mickadoan
Läst 115 gånger
Publicerad 2011-05-23 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickadoan

Senast publicerade
vinter
Resan
Varför
* Se alla