Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan man ju fråga sig


Skillnaden mellan en galen och mig är att jag inte är galen

jag sprang runt som en galning
i min lägenhet
sprang på väggarna
sprang fram och tillbaka i flera kilometer
jag tyckte mig springa på en savan med lejonen och zebrorna
och de älskade mig
och jag var ett djur
och jag skrek
och sparkade och slogs
och jag sprack av lycka

prrttt låter det när man spruckit klart
och där låg jag på köksgolvet i en liten hög

jag var rädd att grannarna skulle ha hört
så jag städade snabbt ihop mig

brevbäraren kom och jag knäckte hans nacke och kysste honom adjö på kinden

han skrattade och jag dansade på glasbordet
med panplöjt mot läpparna




Fri vers av Sandrew
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 21:30



Bookmark and Share


  Engel
Så skulle man ha det varje dag! :))
2013-01-01

  andreawolf
jag vet inte vad jag tycker om resten av texten men delen om brevbäraren var helt klart fenomenal!
2011-05-25

  clarie. k
jag känner någon slags skön ironi som gör mig tillfreds, bokmärke!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew