Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära syster

kära syster

genom livet har vi vandrat du å jag
på gott å ont
har vi gått sida vid sida

ibland har någon av oss gått ett steg förre
den andre

vi vet kanske inte allt om varandra
men vem vet allt om en annan människas
allra innersta

förutom en själv

kära syster

du har gjort dina synder
å valt dina sorger

ibland sitter du säkert där,
på din kammare å tänker på
dom

du bär minnen av människor du mött
av händelser som förändrat dig
kärlekar som tänt eld i dig

men du har det som alla vill ha
lyckan

du mötte lyckan i ditt liv
och nu blir han din


för alltid

kära syster

du är för mig fantastiskt fin





Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-24 09:27



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Väldigt fint. Men hade jag egentligen väntat mig något annat. Nej, det hade jag inte.
2011-05-26

    ej medlem längre
Starka band , systerskap !
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart