Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My dream!

Tiden är mogen då kärlek behövs,
ingen människa på detta jordklot
önskar något annat.

Förändringens tid är kommen!
Nu vill alla ge varann tid, lyssna, ge god energi.

Time to see love and let
your heart speak.
My eares whant to hear lovely things
my eyes whan to see new peaples hearts.
My heart whants to give you my voice.




Fri vers av Filosofen2
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2