Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktmedel



Med makt kontrollerar du

med ord dissekerar du

med tvång hanterar du





MIG





som inte följer din vilja

bara för att du är svag

och jag står rakryggad kvar




Fri vers av SannaPanna
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-24 17:37



Bookmark and Share


    Johnjohn
stark dikt....där maktutövarens rädsla för den raka ryggen blottas!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna