Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en indiansommar



























allt skall bli ingenting

vi är bara gäster här

en kort stund

jag hör dig klart

vi går efter stranden

jag tror jag älskar dig

du säger, jag vet,,,,,,,

ett regn spelar på varje droppe,,,,,

som dina naglar smeker

harpan som kastanjen,,,,,

smeker jorden, tunga

moln en sommardag

jag hör någon spela Erik Satie

öppnar himmelen för solen

en indiansommar,,,,,,,,,,

älskar livet,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 20:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt!
Härligt att läsa...
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén