Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig igen


lura gärna dig själv igen
om du tycker det är
så jävla roligt

men mig lurar du inte

aldrig igen

ser igenom allt det där
minns

blev nerspolad
som en använd kondom
så fort du såg

nåt som skimrade i grönt
på andra sidan
ditt staket

minns dina brutna löften
din brist på tillit

när du läste
min dagbok
inte en
inte två
inte tre gånger

minns dina blyga tvekande
"ja"
när jag höll fram ringen

frågade inte en
inte två
inte tre gånger

ville vara säker
på att slippa
lura in dig
i mitt helvete

så fortsätt gärna lura
dig själv
om du tycker det är
så jävla roligt

men mig lurar du inte

aldrig igen

och jag tvivlar
på att du
inte blir lurad

målar in dig själv
i varenda hörn
i er sunkiga trea

dom flesta idioter
jag har träffat
kan spela
hyfsade mansgrisar
i inte ett
inte två
inte tre år

så fortsätt gärna lura
dig själv
om du tycker det är
så jävla roligt

men mig lurar du inte

aldrig igen











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP