Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda stormbyar fångar naturen.

Oväder nu jag ser på molnen ovan mig. Svarta tjocka, tunga
regnmoln nu skymmer vår sikt.

Tajsa sitter med mig, tvättar sig medan henne sorgsna
blick längtar ut.

Askmolnet på Island skymmer sikten, inga flyg in, inga flyg ut.
Känns som det påverkar vår sikt även här.

Lågt fåglarna flyger, jag kan se dem från fösta våningen.
Buskarna vimsar oroligt med, medan oron stiger med ovädrets
storlek.




Fri vers av Filosofen2
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2