Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omsluter allt till slut



Blir så trött ibland


Att det ska va så jävla hemskt

Blir inte klok alls



(Ska vi ska hänga?

Blir glad

men tänker det blir ändå inte av)




Frågan är hur jag ska komma runt det


Personligen ser jag det som ett defeat

Har blivit besegrad av skiten igen...

Ja så känns det

Det känns orättvist att vissa människor

har substanserna i sin hjärna

som gör att mankan ha ett ganska hyggligt liv


Finns så mycket att vara glad för

Men allt försvinner i svärtan

och smärtan


Det omsluter allt till slut






Fri vers av Ivy-Jean
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean