Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationsdrama om fel person i sängen och hjärtat på annan plats ” i have seen all things that you made me love ” E Wretling 27 December 2005


Kärleksstjärnan


Mörket viskar namnet jag föddes av
Ögonen svider och mumlar ordet jag glömt
Tyngden över kroppen luktar svalt och trans
Andetagen får stårna på huden att resas
Viskar Släck för att inte se ditt namn under min hand
Själen såldes för att inte du skulle få vinna
Kärleksstjärnan

Stickorna på sänggaveln vittnar inte om medalj
En resa utan slut, ett namn, ett beslut
Livet blir så rik på erfanheter
Lurad igen på tomhetens slut
Ögonen du bär,
Dom lider av din själ
Går i trans efter dig
Fälten blir oändliga, i
Jakten på drömmarna
Själen såldes för att inte du skulle få vinna
Kärleksstjärnan

Du drar luvan över dina ögon
Ett försvar för att slippa vara den
Du sa att du en gång alltid var
Viskar ord du inte kunde ta
Tillbakas på noll
Ljuset börjar och slutar i dig
Du är min själ
Kärleksstjärnan




Fri vers av Wretling
Läst 702 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:13



Bookmark and Share


  Pona
Väldigt bra.
Den känns kall och hård, kanske även sorgsen. Och längtansfull, efter nåt annat än det som hänt.
Mycket bra
2006-01-10

  Last Word Spoken
"kärleksstjärnan",

..."ögonen du bär,
de lider av din själ",

Någon tragisk kärleksmystik,
blev berörd........

Väldigt bra skrivet!
2006-01-05

    NoMi F
Mycket vacker och djupt dikt.
Bara så bra
2005-12-29

  Propella
Underbart. Återigen faller jag för de små smeknamnen, men du har också en närvaro i dina texter som är oslagbar.

"Du drar luvan över dina ögon
Ett försvar för att slippa vara den
Du sa att du en gång alltid var"
2005-12-29

  Wäppling
Någon gång måste du lära dig att hålla käften, vännen. Jag tror dig inte när du påstår att du tycker att allt du skriver är skit, för det du skriver är bland det bästa jag läst. Allt du skriver.
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling