Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan syndafloden

Lämnar duvorna
till en Högre sfär

långsamt stiger vattnet
på Marcus plats

och vågor viker undan
leden mot Arkadens skugga

broar binder samman
över kanalens djup
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia