Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller som stenar

vill inte göra fel
men jag tror jag gör det hela tiden
alla ord faller till marken
som döda fåglar
de hittar sin plats själva
och jag låter dem vara

ord är ett substitut
för vad inte ens fingrarna vet svaret
eller frågan om
och mellanrummen väntar
som gravstenar
över de förmultnande fåglarna
de fann inte sin plats
jag satte dem där de är
för att de borde vara där

någon måste minnas det som glömts
tystnaden gör även oväsen vackert
avbrotten ger mening i det meningslösa

tillslut finns bara avbrotten
och tystnaden
kvar
som en kontrast
till sig själv

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-05-24 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen