Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 54


Vilka Ögon, Vilka Lår


Lillebror är kär.
Annie vet, för det är trots allt få
som älskar just som dom.
Besinningslöst, och Lillebror
kan inte sluta le dom dagar
han blivit omfamnad, kanske fått
en koj kyss.

Det värker,
av alldeles för många känslor
i Annie nu.
Det enda hon aldrig trott
skulle hända mer blev till verklighet
och får också Annie att le
som Lillebror.

Men så slår hon på alla dom
tekniska attiraljer, som kan säga
så mycket om ens situation.
Speciellt då hon har läst igenom alla
mail, sms och uppdateringar utan
att hjärtat börjar klappa.
Mer än ihop.

För Lukas ses inte längre till.







Fri vers av Andie
Läst 238 gånger
Publicerad 2011-05-25 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie