Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 55


Polkagrisrandiga Minn-



Fast nog är det bra
att han inte hör av sig.
För även om såren är nya och ömtåliga
så är det dom äldre ”före detta” relationerna
som värker alla värst.

Nej, Annie skulle inte bli glad
av att höra om vem det är
som han istället tänker på nu.
Vem som, till skillnad från henne
får tårarna, knytnävarna och den
ansträngda andningen.

Och även om Lukas vet,
att han inte är skyldig till Annies
övriga sorg eller är skälet till att
vännerna en efter en försvinner så
är det svårt att sluta tänka på.

Det är svårt att inte tänka på Minna.





Fri vers av Andie
Läst 193 gånger
Publicerad 2011-05-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie