Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 56


Ängel nr: M



Visst är det lätt hänt.
Vi glömmer ofta bort dom
som inte längre kan dela
våra nuvarande sorger.
Men inte är det för alltid.

Av alla dom brev som
himlaportens vakter får i uppgift
att dela ut är flera tusentals av dom
adresserade till Minna Wallin.

Änglar stödjer änglar.
Hur långt borta dom än må vara.
För änglar glömmer aldrig.
Speciellt inte änglar i talet 4.

Även om dansen svajar ordentligt nu.





Fri vers av Andie
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie