Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elaka människors behov av nertryckning!

En sak jag inte förstår är varför vissa måste in och kommentera texter på ens profil, då de inte gillar det man skriver.

Kan bara tänka att dessa människor bär på så mycket förakt och hat att de behöver vädra sina tankar.

På poeter står det klart och tydligt att de inte accepteras något annat än kommentarer ut ifrån skrivarförmågan. Allt annat bör skrivas i forumet.....

Ha en underbar dag och låt inte era dåliga dagar gå ut över våra texter tack!




Fri vers av Filosofen2
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-25 17:29



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
När någon surar och tar sig själv på för stort allvar; så brukar jag alltid tänka på; att dom förmodligen inte har fått sig nåt på länge.
Plus att jag är glad för att jag själv inte är en sån människa som dom är. Det underlättar att tänka så, och oftaste stämmer det också. he he. Den här kommentaren är nog olämplig i vissas ögon, men en k-pist är också olämplig. Stå på dig!
2011-05-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vi har alla olika stilar och uttryckssätt.
Ena dagen rimmar jag
Andra dagen skriver jag något som mest liknar prosa

Och det är ju så skönt:
att inte alla texter stöps i en och samma form.

Frågan är ju hur väl texten förmedlar eller väcker känslor.

Om jag tror mig se hur en text kan bli bättre, hör jag gärna av mig.
Om jag tycker om en text, skriver jag ofta det.

Men om jag inte tycker om en text, så går jag vidare.
Det finns så många texter, och varje text kan inte vara rätt för mig jämt.

På samma sätt, vägrar jag ta åt mig av missriktade personangrepp.
2011-05-25

    VOLEUR
jag hoppas du inte fick inspiration till detta inlägg pga min kommentar på ett av dina verk?! haha i så fall! ska jag be om ursäkt eller? nej läs mina dikter och skriv något dräpande ärligt tillbaka, hade jag gjort!! lev lite istället och bry dig inte om idioter som jag, gör något kul av situationen istället. eller lider jag av hybris och paranoia som tror att detta är tillägnat mig?!?! hahahah inte omöjligt!
2011-05-25

  Olliwer
Konstruktiv kritik kan jag tycka om, om folk läser och har en åsikt kan jag tycka om

Alla måste lära sig att ta kritik
även om jag själv också sjunker ihop en aning om någon slänger ur sig någonting
var schyst
och ge förslag på en förbättring
det är det inget fel på, alls.
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2