Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Jag saknar inte för jag
stänger av
klipper mentala band
suddar ut ansikten
och namn
byter språk och land
skyndar fram
men så ibland
när jag minst anar det
kommer det danande
ett krampaktigt kramande
av allt det som försvann.



© Cecilia Danell 2011




Fri vers av Cecilia Danell
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Danell
Cecilia Danell